Bestaande cliënten

Al uw contacten met ons kantoor lopen via ons klantcontactcentrum (KCC).

Hier worden uw telefoontjes, mails, etc. allemaal verwerkt. Soms is het tijdens onze telefonische spreekuren erg druk, daarom breiden we ook voortdurend onze digitale dienstverlening uit. Zo kunt u via deze pagina extra leefgeld aanvragen en u aanmelden voor onze postronde door middel van een digitaal formulier.

Aanvraag extra leefgeld

Soms heeft u extra leefgeld nodig. Afhankelijk van uw inkomsten en uitgaven kijken we graag naar de mogelijkheden. Een verzoek om extra leefgeld te ontvangen kunt u indienen door onderstaand digitaal formulier in te vullen. Houd a.u.b. rekening met de volgende spelregels.

Spelregels

 • Dien uw verzoek op tijd in.
 • Bij grotere bedragen is zes weken van tevoren ruimschoots op tijd.
 • Vermeld altijd de datumwaarop u het bedrag nodig hebt.
 • Informeer 1 week voor de door u aangegeven datum of het bedrag aan u kan worden overgemaakt.
 • Houdt rekening met de verwerkingstijd van banken. Overboekingen duren soms 2 dagen.


Klik hier voor het formulier Aanvraag extra leefgeld.


Aanvraag Postronde

Ook al maakt u gebruik van onze diensten, dan betekent dit niet dat u geen post meer ontvangt van bijvoorbeeld deurwaarders.

Zoals bij de intake is besproken, is het in uw belang dat de post bij ons kantoor aankomt. Cliënten die in Heerlen en omgeving wonen kunnen daarvoor gebruik maken van onze eigen postronde. Bent u niet in staat om de post door te sturen, meldt u dan aan voor deze service.

Spelregels:

 • De postronde is gratis, maar niet vrijblijvend.
 • De postronde is elke maandagavond tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Dit betekent dat u aanwezig dient te zijn tussen de afgesproken tijdstippen.
 • Indien U twee maal achter elkaar, zonder geldige reden, niet aanwezig bent tijdens de postronde, dan dient u de post vanaf dat moment zelf aan ons te sturen.
 • Aanvragen dienen uiterlijk op vrijdag in ons bezit te zijn.
   

Per mail ontvangt u een reactie van ons kantoor. Let wel: indien u geen reactie hebt ontvangen, neem dan tijdens de spreekuren telefonisch contact met ons op. Buiten de postronde om kunt u natuurlijk ook altijd uw brieven per post sturen, faxen of mailen aan ons. Onze gegevens vindt u bij contact.

Klik hier voor het formulier Aanvraag postronde.