Werkgebieden en tarieven

Werkgebied

Wij zijn actief in heel Zuid- en Midden-Limburg. In dit gebied worden aanvragen behandeld door de kantonrechters in Maastricht en Roermond.

 

Kosten

U zult begrijpen dat aan onze dienstverlening kosten zijn verbonden. De hoogte van de tarieven van onze werkzaamheden als uw curator, bewindvoerder en/of mentor worden jaarlijks door de Rechtbank vastgesteld. Voor de actuele tarieven verwijzen we u naar de website van onze branchevereniging, de BPBI.

Indien u niet in staat bent om de kosten zelf te betalen, dan doen wij namens u een beroep op de Bijzondere Bijstand in uw woonplaats.

 

Bezwaren- en klachtenregeling

Wij werken overeenkomstig de richtlijnen zoals die door de branchevereniging voor professionele bewindvoerders en inkomensbeheerders zijn vastgesteld. Een veilig gevoel.

Immers werken met en voor mensen vereist de nodige zorgvuldigheid. Ondanks onze professionaliteit en respect voor u, kan het zijn dat u toch niet geheel tevreden bent over onze dienstverlening. Het is goed om te weten dat u dan een beroep kunt doen op onze bezwaren- en klachtenregeling.

 

Voor meer informatie klik hier op Bezwaren- en Klachtenregeling Bewindvoerderskantoor Verheijden B.V.