Wie zijn wij?

Wij zijn een jong bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van mensen bij het op orde brengen en houden van hun financiële administratie. Tevens kunnen wij onze cliënten assisteren wij het nemen van persoonlijke en/of medische beslissingen.

Wij willen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij ons is de cliënt geen nummer. Binnen ons team is veel specialistische kennis voorhanden. Daarnaast beschikken we door onze werkervaring over een uitgebreid netwerk in de zorg-, welzijns- en overheidssector. Wij leveren maatwerk. In onze aanpak zoeken we steeds naar aansluiting bij individuele zorgprogramma’s. Alleen de beste resultaten zijn goed genoeg voor onze cliënten. Daarbij nemen wij met onze unieke AtotZ-dienst, begeleiders en familie zoveel mogelijk werk uit handen, zodat zij meer tijd over houden om zorg te kunnen geven.

Wij werken persoonlijk, betrokken en professioneel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Zodat ook u kunt zeggen: “Bewindvoerderskantoor Verheijden. Mijn vertrouwen waard.”